Articles

Buscaciència s’estrena a Telegram

A partir d’avui, Buscaciència, l’agenda cultural científica de Catalunya, arriba directament a la teva mà, a través del seu nou canal de Telegram.

Telegram és una aplicació de missatgeria mòbil, que permet connectar-te amb els teus contactes que disposin de l’aplicació al seu dispositiu. El programari permet una major personalització dels missatges i també disposa de diferents modes d’ús. El més important i interessant és que permet crear grups multidireccionals per connectar persones a través d’un grup o establir canals de difusió unidireccionals siguin públics o privats.

Què és el canal de Telegram de Buscaciència?

El canal de Telegram de Buscaciència és un canal de difusió unidireccional on es publicarà tota la informació, imatges i enllaços sobre les activitats de l’agenda cultural científica de Catalunya disponibles com sempre en la web. Es tracta d’un grup obert al públic on cada usuari pot subscriure’s de manera gratuïta i controlar l’aparició de les notificacions. Al tractar-se d’una via unidireccional, ningú més que el nostre equip podrà enviar missatges a través del canal.

Per què unir-te al canal de Telegram de Buscaciència?

El nou canal de difusió de Buscaciència t’informarà directament de les activitats amb una notificació al dispositiu o ordinador. A més a més, et permet accedir amb facilitat als enllaços d’inscripció i informació de les diferents activitats i esdeveniments. També pots consultar les publicacions passades, fent cerques amb una “paraula clau” o amb les #etiquetes, dins del canal.

Com pots unir-te?

Per a estar connectat a Buscaciència a través de Telegram és necessari, d’una banda, tenir descarregada l’aplicació en el teu mòbil o accedir a ella a través de l’ordinador, però sempre lligat a un número de telèfon mòbil. Una vegada descarregada l’aplicació hi ha dues maneres d’unir-se al canal:
1. Introduint en el cercador de Telegram la paraula “Buscaciència”, entrant en el canal amb el nostre logo i prement a “Unir-me”.
2. A través del següent enllaç, que pots compartir amb qui vulguis: https://t.me/buscaciencia
I ja estàs connectat a l’actualitat cultural científica a través de Telegram!

I si publico alguna activitat en Buscaciència, es publicitarà per aquest canal?

Com sabeu, Buscaciència és un portal obert en el qual qualsevol institució, associació, universitat, centre cívic, ciutadà o grup de ciutadans pot publicar les seves activitats científiques. De la mateixa manera que les activitats tenen el seu espai en la web buscaciencia.cat i es realitzen recordatoris i avisos per xarxes com Twitter o Facebook, ara Telegram és una xarxa més amb totes les característiques que inclou amb la que arribar a més persones.

Recordeu que podeu unir-vos al grup a través d’aquest enllaç: https://t.me/buscaciencia