Fitxa d'activitat

Dibuix de la col·lecció Il·lustraciència

Il·lustraciència

Data
15/03/2016
Hora
Tot el dia
Descripció

Quarta edició d’Il·lustraciència, Premi Internacional d’Il·lustració Científica, que organitza l’Associació Catalana de Comunicació Científica amb el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i el Ministeri d’Economia i Competitivitat. El termini de presentació de treballs es tanca el 15 de març.

El premi té com a objectiu fomentar la il·lustració científica i naturalista, el seu estudi, la seva visibilitat social i les sortides professionals de les persones que es dediquen a aquest camp, acostant el treball dels participants a la societat.

Il·lustraciència compta amb el suport de diferents entitats i empreses, com la Universidade de Aveiro, Wacom, Transmitting Science, empresa especialitzada en cursos de postgrau, l’Escola Joso i WikiArS, una iniciativa per involucrar les escoles d’art i disseny en projectes educatius de Wikimedia, i el Gabinet d’Història Natural de Madrid, entre d’altres.

Juntament amb el certamen, l’organització impulsarà diverses activitats paral·leles, com tallers d’il·lustració científica, murals d’il·lustració en espais oberts, activitats de sketching, exposicions d’il·lustradors i xerrades a diferents centres cívics i educatius del país.

Com es pot participar?

En cas de voler enviar una obra a Il·lustraciència s’ha d’accedir a la web a l’apartat Premi / participa on estarà disponible el formulari per enviar la proposta a partir del 11 de gener. Hi ha dues modalitats de participació: analògica i digital, a les que poden participar tots els majors de 18 anys. El termini per enviar obres al premi és el 15 de març. Hi ha més informació a les bases del Premi que es poden consultar fent clic aquí.

Més informació

Imatge: Clara Cerviño / Il·lustraciència
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article