Fitxa d'activitat

Cinema a la fresca mNACTEC

Data
12/07/2018
Hora
21:00
Localització
Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa
Descripció

Descripció

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. Cada sessió s’emmarca en una temàtica diferent, relacionada amb el mNACTEC: vides de ciència, societat industrial i ciència-ficció.

  • 5 de juliol, 21.30 h. Figuras ocultas. La història de tres dones científiques afroamericanes que van treballar a la NASA a principis dels anys seixanta.
  • 12 de juliol, 21.30 h. Modern times. Charlot lluita per sobreviure en el món modern i industrialitzat en aquesta comèdia escrita i dirigida el 1936 per Charles Chaplin.
  • 19 de juliol, 21.00 h. Blade runner 2049Trenta anys després dels esdeveniments del primer film, un nou blade runner descobreix un secret ocult que podria acabar amb el caos que domina la societat.

Hi haurà servei de bar al pati històric del mNACTEC. El preu de l’entrada per a cada sessió serà de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web.

Més informació

Imatge: mNACTEC
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article