Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s’informa que aquest lloc web és titularitat de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb G-59844373 i domicili social a la Rambla de Catalunya, 10, 08007 de Barcelona.

L’accés i ús d’aquest lloc web implica l’acceptació de cada una de les condicions establertes en aquest avís legal i la submissió a la legislació espanyola, renunciant a d’altres furs, i per això és important llegir atentament la informació que segueix a continuació.

Garanties i responsabilitats

L’usuari que accedeix als serveis que ofereix aquest lloc web es compromet a fer un ús d’aquesta pàgina única i exclusivament per a activitats lícites i a comportar-se d’acord amb les finalitats, termes i condicions aquí establertes.

L’ACCC i l’equip de Buscaciència es reserven el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda al lloc web, de la seva configuració i presentació, inclosos el disseny i les imatges publicades, així com d’eliminar-ne informació continguda o suspendre’n temporalment l’accessibilitat.

L’ACCC i l’equip de Buscaciència es reserven el dret de donar de baixa del servei a qui faci un ús inadequat o irrespectuós del portal.

L’ACCC i l’equip de Buscaciència treballen per assegurar que els continguts i funcionament del seu lloc web siguin de la millor qualitat possible. Malgrat això, no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web o al seu contingut, ni es farà responsable de possibles problemes tècnics o errors que es produeixin durant la connexió a Internet. L’entitat tampoc no garanteix l’absència de virus ni d’altres elements lesius que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (hardware i software) de qui hi accedeixi o en els documents electrònics, aplicacions i fitxers emmagatzemats en aquest, per la qual cosa exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que puguin produir-se al seu sistema informàtic.

S’autoritza la visualització, impressió, reproducció i descàrrega del contingut del lloc web d’acord amb aquesta Política de Privadesa i d’acord amb els requeriments de la llicència Creative Commons a la qual està subjecte el present portal web i els seus continguts.

Llicència i continguts

Buscaciència està subjecte a una llicència de Creative Commons Reconeixement – NoComercial 4.0 Internacional License.

Els usuaris són lliures de:

  • Compartir, copiar i redistribuir els continguts d’aquest portal web.
  • Adaptar, mesclar, transformar i construir material a partir d’aquests continguts.

Sempre i quan:

  • S’atribueixin adequadament els continguts reutilitzats a l’autor original («Buscaciència», quan aquests hagin estat produïts per aquest propi portal) mitjançant un crèdit, es proporcioni un enllaç i s’indiquin els canvis realitzats.
  • No es doni ús comercial a les obres derivades dels continguts d’aquest portal.

Per a més informació sobre la llicència, consultar aquest enllaç.

La informació, documents, imatges, vídeos, àudios i qualsevol altre contingut que els usuaris comparteixin a travès d’aquest portal queden subjectes a la mateixa llicència de Creative Commons Reconeixement – NoComercial 4.0 Internacional License.

L’ACCC no es responsabilitza de la originalitat dels continguts compartits pels usuaris ni pel mal ús que aquests els puguin donar. Aquesta responsabilitat és exclusiva de l’usuari que comparteix continguts no originals. Així mateix, l’ACCC i l’equip de Buscaciència es reserven el dret de retirar del portal aquells continguts que considerin que vulneren els drets del seu autor original o d’originalitat dubtosa.

Aquest portal dóna suport a totes les iniciatives relacionades amb la divulgació de la ciència en un sentit ampli, i dels seus valors i principis. És una eina de difusió del coneixement basat en l’evidència que no promou les pseudociències ni altres disciplines no contrastades ni acceptades pel gros de la comunitat científica, mèdica i tecnològica. Els gestors del portal vetllaran per la qualitat dels continguts d’aquest portal i es reserven el dret de modificar-los o no publicar-los en el cas de que no es compleixin els criteris esmentats.

Protecció de dades

D’acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007 que aprova el reglament que la desenvolupa s’informa que les dades de caràcter personal recollides des d’aquesta pàgina web directament o mitjançant el correu electrònic facilitat són emmagatzemades en una base de dades llur finalitat és únicament la de proveir els serveis sol·licitats pels usuaris enregistrats en aquest portal web.

Aquestes dades, en cap cas, no seran cedides o revelades a tercers privats o públics sense el consentiment previ del titular o en els casos previstos per la llei.

L’ACCC garanteix en tot moment la confidencialitat i seguretat de les dades de caràcter personal d’acord amb els nivells de seguretat establerts pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei a 15/1999 i s’adoptaran les mesures pertinents per evitar accessos no autoritzats a la informació personal de l’usuari.