Articles

Setmana del 2 al 8 de febrer

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona obre aquesta setmana un minicicle de debats ICREA-CCCB titulat “Dones i ciència”, sobre la encara poc equilibrada representació femenina en el camp de la recerca, el desenvolupament i la innovació. Minicicle, perquè tansols consta de dues sessions. La primera serà el dimarts, 3 de febrer, que porta per títol “Dones i ciència: la visió des de les institucions de recerca d’excel·lència”. La segona, titulada “En primera persona: la veu de les dones investigadores”, se celebrarà el dimarts, 10 de febrer.

També dins del marc d’igualtat entre homes i dones, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el mNACTEC de Terrassa, inaugurà la setmana passada l’exposició “La dona al món industrial”, la qual es podrà visitar fins l’estiu vinent.

Dilluns, 2 de febrer, és el Dia Mundial de les Zones Humides. Aquest passat cap de setmana s’han organitzat activitats amb aquest motiu a diferents indrets de Catalunya, però encara el proper cap de setmana, es celebraran dos actes més a Banyoles i Olot, en aquest cas centrades en el cranc de riu autòcton, molt amenaçat per l’espècie invasora de cranc de riu americà.

Trobareu moltes més activitats de divulgació per aquesta setmana en els següents enllaços: