Fotònica en 5 minuts!

Descobreix el món de la fotònica a través de 3 especialistes de l’ICFO, que explicaran per què la fotònica és important per a la seva investigació i la societat. Cada Llegeix-ne més…

Exposició: L’invisible nanomón

Contempla imatges espectaculars obtingudes mitjançant els microscopis d’alta tecnologia habituals en el món de la nanotecnologia, com el microscopi de forces atòmiques, el microscopi electrònic i el microscopi d’efecte túnel. Llegeix-ne més…

Viatge a Nanoland

Xerrada de divulgació científica sobre nanotecnologies. T’imagines que el teu cos es fes mil milions de vegades més petit?T’imagines que entressin dins d’un àtom? T’imagines que poguessis manipular àtoms i molècules Llegeix-ne més…

Existeixen els horòscops genètics?

Aquesta xerrada online ha estat organitzada conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Tots i totes les ponents són membres del Comitè Científic de Pessics de Ciència. Sentim parlar contínuament Llegeix-ne més…

La prevenció del peu diabètic

La prevenció del peu diabètic és una mirada al grup de síndromes que afecten el peu dels pacients amb diabetis. És un espai a càrrec del Dr. Albert Perez responsable de Llegeix-ne més…

Movember

Vine a la festa “Movember” a fer el vermut, i aprofita per afaitar-te la barba i deixar-te bigoti. Col·labora amb la Movember Foundation i assisteix a la xerrada a càrrec Llegeix-ne més…

Màquines de Leonardo

Aquesta exposició consisteix en petites rèpliques d’alguns dels gins que va dissenyar Leonardo da Vinci. Podreu veure reproduccions de maquetes d’alguns dels dissenys i projectes. Organitzada pel Centre Cultural Sant Llegeix-ne més…

Exposició: La taula periòdica

Quan el rus Dmitri Mendeléiev va publicar en 1869 la seva taula periòdica, va ordenar els elements químics coneguts en la seva època, d’acord amb les característiques dels seus àtoms. Llegeix-ne més…

Tribut a Richard Feynman

Conferència a càrrec de Jordi Díaz, químic, divulgador de la Universitat de Barcelona i membre d’Espai Nano, el Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia de l’Associació Catalana de Llegeix-ne més…

Recordant Richard Feynman (1918-1988)

Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Richard Feynman, -premi Nobel de Física el 1965 pel seu treball en electrodinàmica quàntica- el CRAI Biblioteca de Física i Llegeix-ne més…