Bojos per la salut i l’alimentació

Bojos per la salut i l’alimentació és un programa orientat a estudiants de Batxillerat amb vocació científica interessats en els estudis de medicina, infermeria, dietètica i nutrició, biologia, tecnologia dels aliments o psicologia. Les inscripcions estaran obertes del 3 d’abril al 8 de maig de 2017 i entre tots els inscrits se seleccionaran 30 estudiants de Batxillerat que participaran en el programa durant el curs 2017/2018 en diferents centres de recerca, universitats i institucions capdavanters en l’àmbit de la salut.

Sardina en xarxa

“Ciència After Work a La Pedrera. Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat” Conversa científica amb el Sr. Sergi Tudela, director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Ramon Gomis, director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)i el Sr. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.