Com reduir els residus que generem?

Vídeo explicatiu on ens expliquen, a través d’accions quotidianes, com podem reduir els residus que generem a casa, com per exemple guardar els aliments en envasos reutilitzables o prioritzar la Llegeix-ne més…

Cinefòrum: D’on ve el que mengem?

Cinefòrum del 30 minuts: D’on ve el que mengem? En acabar el visionat podrem debatre sobre la procedència dels aliments Enguany, Barcelona serà la capital mundial de l’alimentació sostenible. Per Llegeix-ne més…

Formació per a compostaires

Taller virtual per aprendre a compostar les restes orgàniques de la llar. Sabies que les restes orgàniques de casa es poden transformar en un adob molt nutritiu per a les Llegeix-ne més…

El peix és meu!

Taller “Vint, dinou, divuit… el peix és meu!” organitzada per La Fàbrica del Sol i Virot Natura. L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la publicitat ens Llegeix-ne més…

Aliments per a una ciutat

Visita “Aliments per a una ciutat”, a Mercabarna i al Banc dels Aliments, organitzada per La Fàbrica del Sol. L’arribada del Nadal és sinònim de comprar. La societat i la Llegeix-ne més…

Bojos per la salut i l’alimentació

Bojos per la salut i l’alimentació és un programa orientat a estudiants de Batxillerat amb vocació científica interessats en els estudis de medicina, infermeria, dietètica i nutrició, biologia, tecnologia dels aliments o psicologia. Les inscripcions estaran obertes del 3 d’abril al 8 de maig de 2017 i entre tots els inscrits se seleccionaran 30 estudiants de Batxillerat que participaran en el programa durant el curs 2017/2018 en diferents centres de recerca, universitats i institucions capdavanters en l’àmbit de la salut.

Què mengem?

Projecció del documental “Que mengem?”, una producció de Televisió de Catalunya dirigida per Montse Armengou i Ricard Belis i produïda per Jordi Campàs i Laura Navalpotro, dins del cicle “Matins Llegeix-ne més…

Salut, alimentació, microbis

Xerrada “Salut, alimentació, microbis”, a càrrec de Manuel Suárez, dins del cicle “Matins de ciència” del programa divulgatiu Pessics de Ciència. Els factors genètics i hormonals, els hàbits personals (alimentació, Llegeix-ne més…

Dieta i càncer

Conferència “Quin paper juga la dieta en el desenvolupament del càncer?”, a càrrec de Paula Jakszyn, MPH, pHD investigadora de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica Llegeix-ne més…

Smart-snack, dieta i salut

Jornada informativa “Smart-Snack” per a joves i famílies sobre els efectes de la dieta en la salut. L’acte està organitzat per ISGlobal, Institut de Salut Global de Barcelona. Vine a Llegeix-ne més…

Podrem alimentar el món?

Tertúlia “Recursos alimentaris: estem preparats per alimentar el món”, amb Ramon Folch, socioecòleg i president de l’Estudi Ramon Folch & Associats, i Josep Maria Casacuberta, investigador del Centre de Recerca Llegeix-ne més…

Impactes del canvi climàtic

Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…

Impactes del canvi climàtic

Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…

Impactes del canvi climàtic

Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…

Impactes del canvi climàtic

Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…

Impactes del canvi climàtic

Cicle de conferències “L’impacte del canvi climàtic a Catalunya”, dins del programa Visions de la Ciència que acull la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. El canvi climàtic afecta els sistemes Llegeix-ne més…