Fitxa d'activitat

Imatge d'en Joan Oró de jove

X Premi Joan Oró

Data
05/12/2016
Hora
Tot el dia
Descripció

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el X Premi Joan Oró de divulgació científica en dues categories. El termini per a la presentació de treballs finalitza el 5 de desembre de 2016

Si et dediques a la investigació i vols donar visibilitat a la teva recerca aprofita la possibilitat que t’ofereix l’ACCC amb aquest premi que enguany arriba a la desena edició. Així, l’ACCC convoca aquest mes el X Premi Joan Oró a la Divulgació de la Recerca Científica, patrocinat per la Societat General d’Aigües de Barcelona, AGBAR.

Els aspirants són equips formats per, al menys, dues persones, una amb perfil d’investigador i l’altra amb perfil de comunicador. Els interessats a participar-hi hauran d’escriure un article o elaborar un producte multimèdia -un vídeo, un àudio, un blog, un web, etc.-, sobre la seva recerca. El guardó consta de dos premis de 1.500 €; el Joan Oró ACCC per a qualsevol temàtica científica i el Joan Oró AGBAR, destinat a la recerca o la innovació en la gestió de l’aigua. El termini per a presentar una obra a concurs finalitza el proper 5 de desembre de 2016.

Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat indicant a l’assumpte “X Premi Joan Oró”. A continuació es detallen les bases de la convocatòria d’aquesta edició del premi.

Més informació

 

Imatge: Joan Oró

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article