Fitxa d'activitat

Webinar TLC. Avenços en el camp de la medicina i les seves conseqüències ètiques

Data
16/12/2020
Hora
11:00
Descripció

Conferència a càrrec de Salvador Macip, doctor en Medicina i investigador a la Universitat de Leicester, en la 14a edició de les Tertúlies de Literatura Científica.

Salvador Macip (Blanes, 1970) és metge, investigador i escriptor. Dirigeix un grup de recerca sobre càncer i envelliment a la Universitat de Leicester, on és professor del departament de Biologia Molecular i Cel·lular. També és professor i investigador de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha publicat una trentena de llibres, que han guanyat diversos premis i han estat traduïts a set llengües. Col·labora regularment a diversos mitjans.

Viurem per sempre? en Pere és neuròleg, puntual, metòdic i prudent. En Jordi, de caràcter optimista i provocador, és biòleg i investiga el càncer. Treballen a prop, cosa que afavoreix les trobades entre tots dos, que aprofiten per xerrar del que els apassiona: l’enginyeria genètica, la medicina regenerativa amb cèl·lules mare, les proves genòmiques… Allà on un veu els immensos beneficis per a la salut de les persones, l’altre hi veu els riscos d’una medicina amb un cost econòmic, social i ètic no sempre assumible. La revolució biomèdica que està en marxa farà que puguem viure per sempre?

Inscripció gratuïta a través del formulari d’inscripció.

Places: 500

Data límit d’inscripció: 9/12/2020

Per poder connectar-te en aquest webinar has d’omplir aquest formulari d’inscripció. Uns dies abans rebràs un correu electrònic amb l’enllaç Zoom a través del qual podreu connectar.

Més informació:

Blog de les Tertúlies de Literatura Científiques de la UVic-UCC.

Les Tertúlies de Literatura Científica formen part del programa “UDivulga. Ciència i Societat“, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación. Les TLC també compten amb el suport de la Societat Catalana de Biologia

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article