Fitxa d'activitat

Viatge al cristall

Data
08/01/2015 - 02/02/2015
Hora
Tot el dia
Localització
Biblioteca Sagrada Família
Carrer de Provença, 480
08025 Barcelona
Descripció

Exposició itinerant “Viatge al cristall”. La mostra endinsarà als visitants en una expedició cap al descobriment de la matèria, un viatge a través del temps cap als començaments de la cristal·lografia.

A través de 16 panells, Viatge al cristall, inaugurada el passat novembre a la Universitat de Barcelona (UB) en commemoració a l’Any Internacional de la Cristal·lografia, declarat per a 2014 per l’Assemblea General de les Nacions Unides, busca difondre el coneixement d’aquesta ciència entre el públic no especialista. “Viatge al cristall” explica quina és la seva utilitat i la influència en la vida quotidiana sense oblidar el magnetisme que els cristalls han despertat sobre la humanitat des del seu descobriment inicial fa milers d’anys.

Amb motiu de l’exposició el 8 de gener, a les 19.00, es farà una breu xerrada sota el títol “Un món de cristalls”, a la sala d’actes de la Biblioteca a càrrec de Miquel Àngel Cuevas, professor emèrit de Cristal·lografia i Mineralogia de la facultat de Geologia de la UB.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article