Fitxa d'activitat

VI Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

Data
09/05/2020
Hora
09:00
Localització
Edifici Històric de la Universitat de Barcelona
Gran Via de les Corts Catalanes, 585
08007 Barcelona
Descripció

Petits i grans, famílies i amics, podreu descobrir la ciència que ens envolta, treballar la creativitat i aprendre a adoptar una actitud reflexiva i científica davant de qualsevol situació. Tot això gràcies als tallers i les activitats experimentals que hauran preparat els investigadors de la UB en una jornada en què es farà accessible a tots els públics, d’una manera lúdica i innovadora, la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona. 

Per què és una oportunitat única? Perquè fer recerca vol dir imaginar més enllà, vol dir sentir passió per conèixer, vol dir fer front, amb creativitat, als imprevistos que porta l’atzar… Vol dir més del que es pot explicar amb paraules. La Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona és la millor manera de viure aquesta recerca en primera persona i d’entendre com d’important és en tots els àmbits de la vida.

Esteu preparats per a la Festa? Som-hi!

Veniu a viure-la, tothom hi està convidat!

Més informació:  

*L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que se superi l’aforament màxim del recinte, o en cas de qualsevol altra necessitat administrativa.

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article