Fitxa d'activitat

Sortides naturalistes a Osona. El gat salvatge

Data
26/02/2021
Hora
19:00
Descripció

En aquesta xerrada es donarà a conèixer el projecte “Gat fer”, que s’està portant a terme a Osona des del 2013,  explicant  quins  són  els  mètodes  d’estudi  i  com  el  darrer  any  s’ha  creat  una  xarxa  de  seguiment  d’aquesta  espècie a tot Catalunya.

El gat salvatge o gat fer és l’únic representant de la família dels felins al nostre país. És una espècie poc coneguda tant pel que a la seva distribució exacta com al seu estat de conservació.

La xerrada anirà a càrrec de Ferran Sayol, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN).

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN organitzen, com cada any, el programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. El programa compta també amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, el grup Orquidiològic de Catalunya, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

Les Sortides Naturalistes formen part del programa UDivulga.Ciència i Societat, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.  (ATENCIÓ: aquesta frase no ha de sortir en les que tinguin lloc a partir del 01/07/2021, perquè ja no tindré aquesta subvenció).

Més informació:

No cal inscripció prèvia.

Enllaç a la xerrada www.museudelter.cat/canal-de-youtube

Totes les activitats són gratuïtes.

Podeu descarregar-vos en pdf el programa complert de les Sortides Naturalistes 2021.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article