Fitxa d'activitat

Seminaris d’ecologia a la UB

Data
08/05/2015
Hora
12:00
Localització
Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona
Avinguda de la Diagonal, 643
08028 Barcelona
Descripció

Els divendres a les 12 del migdia, el Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, acull seminaris entorn a la recerca en ecologia terrestre, marina, d’aigües continentals i entorn a les ciències naturals en general. Els seminaris tenen lloc al Departament d’Ecologia, a l’Edifici Margalef de la facultat.

Aquesta és la relació de propers seminaris:

  • 10 d’abril. “Effects of land use and climate variability on the water quality of Mediterranean rivers: Towards a regional vision of global change”, a càrrec de Rosana Aguilera, de ICRA.
  • 17 d’abril. “Les dones en el camp de la limnologia a la Península Ibèrica: Biaixos, barreres i recomanacions”, a càrrec d’Ada Pastor, del Departament d’Ecologia de la UB.
  • 24 d’abril. “L’alè de les roques: emissions de CO2 per meteorització de roques en llacs i embassaments a escala global”, a càrrec de Rafa Mercè, de ICRA & Departament Ecologia UB.
  • 8 de maig. “Efectes de l’abandonament dels espais oberts en la biodiversitat mediterrània: què ens diuen les papallones?”, a càrrec de Constantí Stefanescu, del Museu de Ciències Naturals de Granollers i del Centre de Recerca en Ecologia i Aplicacions Forestals.

Més informació:

Carregant mapa...
Comparteix l'article