Fitxa d'activitat

Projectes arqueològics catalans al Proper Orient

Data
21/05/2015
Hora
19:30
Localització
Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona
Passeig de Santa Madrona, 39-41,
08038 Barcelona
Descripció

El Museu d’Arqueologia de Catalunya ha organitzat un cicle de conferències de projectes arqueològics catalans al Proper Orient, pels dijous de maig a dos-quarts de vuit del vespre.

  • 7 de maig. Conferència “La necròpolis Fenícies de Tir (Líban)“, a càrrec de la professora Maria Eugènia Aubet (Universitat Pompeu Fabra).
  • 14 de maig. Conferència “El projecte Arqueològic d’Oxirrinc (Egipte): darreres intervencions“, a càrrec del professor Josep Padró (Universitat Barcelona) i Maite Mascort (Generalitat de Catalunya).
  • 21 de maig. Conferència “Vida i mort en les primeres societats camperoles del Pròxim Orient (VIII-VII mil.leni): Aproximació a partir de les excavacions arqueològiques de Tell Halula (Síria) (10.000-5500 ANE)”, a càrrec del professor Miquel Molist (Universitat Autonoma de Barcelona).
  • 28 de maig. Conferència “Les útimes societats caçadores-recol.lectores i les primeres agrícoles-ramaderes al llevant Central i Sud: treballs a Qarassa (Siria), Labwe (Líban) i Kharaysin (Jordània)”, a càrrec del Dr. Juan Jose Ibáñez (Institut Milà i Fontanals- CISC).
  • 4 de juny. Conferència “La Ruta de la Seda a les estepes de l’Asia Central, cruïlla de cultures, d’Alexandre Magne a l’Imperi Kushan”, a càrrec del professor Josep Mª Gurt i Verònica Martínez ERAAUB- Departament de Prehistòria, H. Antiga i Arqueologia Universitat de Barcelona.

Aforament limitat, cal inscriure-s’hi prèviament al tel. 93 423 21 49 o infomac@gencat.cat.

Més informació

Imatge: David Mateos García, wikimedia commons
Carregant mapa...
Comparteix l'article