Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Podrem alimentar el món?

Data
29/01/2017
Hora
09:00
Localització
Restaurant 7 Portes
Passeig d'Isabel II, 14
08003 Barcelona
Descripció

Tertúlia “Recursos alimentaris: estem preparats per alimentar el món”, amb Ramon Folch, socioecòleg i president de l’Estudi Ramon Folch & Associats, i Josep Maria Casacuberta, investigador del Centre de Recerca Agrigenòmica. Moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo. La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia Big Van, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

La oferta alimentària d’un supermercat actual és aclaparadora i hauria deixat bocabadat a qualsevol dels nostres avantpassats. Però d’on surt tota aquesta diversitat? Hem guanyat o hem perdut qualitat respecte la producció artesanal? En un planeta on la població creix imparable, és possible acabar amb la gana al món? I davant d’un escenari de canvi climàtic, tindrem a l’abast recursos suficients per alimentar la població mundial?

Els Esmorzars de Ciència

Són esmorzars de forquilla acompanyats per una tertúlia a càrrec d’investigadors capdavanters en el seu camp de recerca, els quals aborden temes científics d’impacte i d’actualitat. En aquestes sessions, el restaurant obre les portes als assistents a les 9:00 del matí per començar l’esmorzar de forquilla. A les 10:00 s’inicia el monòleg introductori a càrrec de The Big Van Theory, d’una durada d’un quart d’hora. Tot seguit comença la tertúlia a càrrec dels experts i el moderador. Al final de la tertúlia s’inicia un debat amb el públic que, si s’escau, es pot allargar fins migdia. L’esmorzar de forquilla amb tertúlia té un preu de 25 euros. Les reserves es poden realitzar al web del restaurant.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article