Fitxa d'activitat

Perills i malentesos del canvi climàtic

Data
21/06/2018
Hora
19:00
Localització
Museu de Ciències Naturales de Barcelona
Plaça Leonardo da Vinci, 4-6
08019 Barcelona
Descripció

Tertúlia “Perills i malentesos del canvi climàtic: contaminació i salut”. El ponent serà Antonio Madridejos, periodista especialitzat en ciència i medi ambient d’El Periódico. Modera Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista i assessor del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

L’activitat s’adreça al públic adult i és gratuïta amb inscripció prèvia. Els ponents introduiran el tema al llarg de 20 minuts i, a continuació, s’animarà els participants a adoptar el rol dels científics noucentistes. La tertúlia inclou el berenar.

Aquesta activitat vol recuperar la tradició del cicle “Club dels llunàtics”, una tertúlia sobre actualitat científica que es feia a la biblioteca de l’antiga seu del Museu, al parc de la Ciutadella i que prenia com a inspiració la idea de la Societat lunar de Birmingham (s. XVIII), que es reunia en nit de lluna plena per “il·luminar la ment dels homes”.

L’exposició de referència, “Planeta Vida, és l’escenari d’aquesta tertúlia oberta a tothom que ens proposa temes relacionats amb el món natural des de diverses perspectives i amb convidats d’excepció.

Més informació

Imatge: Tumisu / Pixabay
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article