Fitxa d'activitat

Paisatge i història dels Tres Turons

Data
09/11/2014
Hora
11:00
Localització
Plaça de la Mitja Lluna
Plaça de la Mitja Lluna
Barcelona
Descripció

Itinerari pels Tres Turons de Barcelona, des dels quals i junt amb Balmes Blanxs i Adrona Cultura, s’interpretarà la ciutat als peus del visitant, s’entendrà la història d’un territori que ha vist com el creixement urbanístic ha anat engolint la muntanya i els torrents que l’envolten i es gaudirà de ciutat i natura tot respirant l’últim aire que la metròpoli encara no ha fet seu.

Arrancant al Carmel i acabant a Vallcarca, la ruta creua per carrers, horts, camins i corriols. En ella es reviuen els darrers 100 anys d’història d’un paisatge escenari de la Guerra Civil i focus del barraquisme , i que avui afronta amb incertesa l’especulació que implica la pressió urbanística de la ciutat.

Si tens ganes de conèixer Barcelona des d’una singular perspectiva i gaudir-la com una experiència col·lectiva no et perdis la ruta més muntanyenca d’Androna Cultura i a la vegada, l’experiència més urbana de BalmesBlancs.

L’itinerari té una durada aproximada de 3 hores (pauses incloses), un preu de 12 euros i una longitud de 4 km amb un desnivell acumulat de 400 m. Es recomana portar calçat adequat per caminar per la muntanya i una ampolla d’aigua.

Més informació i inscripcions:

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article