Fitxa d'activitat

Imatge d'un dron

Nit dels drones

Data
03/10/2015
Hora
19:00
Localització
CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Descripció

Demostracions en viu de vols de drones i de les seves aplicacions, a càrrec de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (UPC) i de HEMAV, High Endurance Multipurpose Aerial Vehicles.

Submergeix-te en les tecnologies del futur que, amb els nostres millors enginyers aeronàutics, s’estan gestant avui.
Un esdeveniment per tal que gaudiu de la creativitat que es pot desenvolupar amb tecnologies punteres.

Demostracions d’Els drones del futur a càrrec de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (UPC) i de HEMAV, High Endurance Multipurpose Aerial Vehicles, ens permetran veure exhibicions de vol de drones i descobrir la seva aplicació en contextos i projectes diferents i, fins i tot, ens convidaran a imaginar el seu futur en un espai obert a idees futuristes sobre la seva aplicació.

Els drones, vehicles aeris no tripulats denominats oficialment RPAS (per les sigles en anglès de remotely piloted air systems, ‘sistemes aeris pilotats remotament’), s’estan utilitzant àmpliament en diversos sectors civils. Les petites dimensions i el fet d’estar dirigits per pilots de manera remota els fan idonis per a activitats com el control ambiental, de conreus i d’instal•lacions elèctriques, així com la filmació d’esdeveniments des de l’aire, i poden ser uns aliats excel•lents davant de tragèdies com incendis forestals, desastres naturals o emergències mèdiques.

No et perdis les exhibicions de vol amb demostracions contínues i l’oportunitat de ser atesos per persones vinculades directament amb els projectes exposats i descobrir de primera mà la tecnologia que s’hi amaga al darrere.

Més informació

Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article