Fitxa d'activitat

Movember

Data
04/11/2017
Hora
11:00
Localització
Restaurant Debut
Carrer Lleida, 32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Celebració de la jornada Movember entron a la salut masculina, organitzada pel restaurant Debut, Can Tisores, La Pelu del Jose, Ca La Vidala, Braille, Pessics de Ciència i l’IDIBELL.

Vine a fer el vermut, afaita’t la barba, deixa’t bigoti, col•labora amb la Movember Foundation i assisteix a les xerrades de l’IDIBELL.

Xerrada: Parlem de càncer de pròstata: de la detecció precoç als tractaments. A càrrec del Dr. Josep Maria Piulats, metge de la Unitat de Tractament de l’Àrea Genito-Urinària, Pell i Sarcomes de l’Institut Català d’Oncologia, i investigador de l’IDIBELL.

Música amb: Amenizando Guateques & Carlos Ramone.

El Movember és un esdeveniment anual en el qual els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de novembre. La intenció és conscienciar sobre temes de salut de l’home.La Movember Foundation és una organització benèfica internacional compromesa a impulsar una vida més feliç, saludable i duradora per als homes. Des de l’any 2003, ha finançat més de 1.000 programes de recerca centrats en el càncer de pròstata, el càncer de testicles, la salut mental i la inactivitat física.

Més informació

Imatge: Movember Foundation
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article