Fitxa d'activitat

Imatge del cartell Observadors del Mar, la teva mirada és el canvi

La mirada dels Observadors del Mar

Data
01/02/2018 - 28/02/2018
Hora
Tot el dia
Localització
Biblioteca Comarcal de Blanes
Passeig de Catalunya, 2
17300 Blanes
Descripció

Exposició “Observadores del Mar. Tu mirada es el cambio”, organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes entorn al projecte Observadors del Mar.

El mar és el mitjà més extens de la superfície del planeta, però la seva vastitud no el fa immune al nostre impacte. L’activitat humana està provocant canvis en els ecosistemes marins. Les persones en contacte amb el mar (pescadors, submarinistes, navegants, habitants de localitats costaneres, científics…) tenen la mirada posada en aquests canvis.

El projecte Observadors del Mar sorgeix de la voluntat de reunir totes aquestes mirades per construir, plegats, nou coneixement i influir en les decisions locals i globals sobre el medi marí. En aquest marc, l’exposició “Observadores del Mar. Tu mirada es el cambio” homenatja a les persones que contribueixen a l’avenç de la recerca marina.

La mostra repassa els cinc anys d’història del projecte i fa un recorregut pel seu funcionament, els progressos i els principals resultats. Així mateix, convida a la societat a sumar-se a aquesta comunitat creixent entorn a la ciència ciutadana marina. Està organitzada per l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) amb la col·laboració de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA-UIB-CSIC) i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) i amb disseny i producció executiva d’In Cognita, gràcies al suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

 

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article