Fitxa d'activitat

Imatge d'en Joan Oró de jove

IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

Data
15/06/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, adreçat a investigadors i periodistes científics, organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Convocatòria oberta fins el 15 de juny.

Ets un professional del periodisme o la comunicació? Et dediques a la recerca científica i voldries explicar què fas? Ara aquests dos perfils podeu participar plegats en una nova edició del premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica que l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca per reconèixer la tasca d’explicar a la societat l’activitat investigadora. La que és la IX edició del guardó, atorgarà un únic premi de 1.000€ en qualsevol modalitat, escrita o multimèdia, adreçat al públic general.

Els treballs s’han d’enviar per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat amb a l’assumpte “IX Premi Joan Oró”. La present edició ha estat possible gràcies al suport de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i la Real Sociedad Española de Química (RSEQ). A continuació es detallen les bases de la convocatòria d’aquesta edició del premi i una sèrie de consells pràctics de cara a la realització de les obres.

Més informació

 

Imatge: Joan Oró

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article