Fitxa d'activitat

Epigenètica, què és i per a què

Data
06/10/2016
Hora
19:30
Localització
Auditori Barradas
Rambla de Just Oliveras, 56
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Conferència inaugural de la temporada 2016-2017 del programa Pessics de Ciència, titulada “Epigenètica: què és i per a què serveix”, a càrrec de Manel Esteller, director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, professor d’investigació ICREA i professor de la Universitat de Barcelona. Recentment guardonat amb la Medalla d’Honor en la categoria d’or del Parlament de Catalunya, i també guanyador del Premi Internacional Catalunya d’enguany, conjuntament amb Josep Baselga i Joan Massagué.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un centre públic de recerca situat a l’Hospitalet, en el context d’una de les àrees més dinàmiques i innovadores del país, i constitueix el pol sud de recerca de Barcelona.

L’IDIBELL reuneix un equip humà de 1200 persones compromeses amb la investigació biomèdica, que treballen al servei del benestar de la societat i de la millora de la salut de les persones.L’IDIBELL té investigadors propis i integra la recerca que duen a terme els científics de l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans, l’Institut Català d’Oncologia i la Universitat de Barcelona al Campus de Bellvitge.

Els científics de l’IDIBELL investiguen aspectes diversos de la biomedicina, principalment el càncer, altres malalties prevalents i les neurociències. Molts treballen a prop del malalt i coneixen els problemes de la pràctica mèdica diària. Per això la recerca que duen a terme està sempre al servei de les preguntes clíniques més rellevants i dels problemes reals dels ciutadans.

Més informació
Imatge: Ian Glover / Flickr
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article