Fitxa d'activitat

Enigmes dels origens

Data
06/03/2019 - 25/04/2019
Hora
00:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Al llarg de quatre blocs temàtics, aquesta exposició ens presenta els origens de l’Univers, la Vida, la Humanitat i el Llenguatge. Tot articulat mitjançant un amè –però curós– discurs on importa molt més el «com sabem el que sabem?» que el «què sabem?». No ho oblidem… en ciència és tan o més important el camí que el resultat.

Cadascun dels blocs compta amb una original introducció: un relat, en format de còmic, sobre un fet puntual de la història de la ciència. Això no només revaloritza el paper del còmic com a eina divulgadora, sinó que reivindica la vessant més humana i social de la ciència: paleontòlogues, astrònoms, biòlogues, etc. I no marxarem sense trobar, dins de cada bloc, una suggerent pregunta: «què ens queda per saber?». Les científiques i científics de casa nostra segueixen treballant per cercar la resposta a nous interrogants sobre els orígens; uns enigmes que han volgut compartir amb nosaltres.

(Extret d’un text de Jordi Serrallonga).

L’exposició és una nova versió de la que es va poder veure al Museu d’Hospitalet. El plantejament gràfic i el discurs va anar a càrrec d’Eduscopi, arran d’una idea de Pessics de Ciència.

Per a visites escolars, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

ccultural.santjosep@l-h.cat
pessicsdeciencia@gmail.com

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article