Fitxa d'activitat

Coneix el Museu de l’ICP i el Triceratops

Data
14/06/2015
Hora
11:30
Localització
Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Carrer de l'Escola Industrial, 23
08201 Sabadell
Descripció

Visita guiada al Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Una gran ocasió per conèixer la història i el viatge del Triceratops, que ja torna a ser al Museu després d’alguns anys d’absència. En aquesta visita guiada podràs visitar espais que habitualment no són accessibles al públic acompanyats del nostre personal.

El Museu de l’ICP, a Sabadell, és un museu especialitzat en paleontologia de vertebrats. Actualment, compta amb dues exposicions: a la planta baixa, l’exposició permanent interactiva “Avui investigues tu!” que permet a l’usuari convertir-se en un paleontòleg, reproduint quatre investigacions reals de l’ICP.

A la primera planta del museu hi trobareu l’exposició “El Triceratops torna a Sabadell”. En altres zones del Museu podreu veure com és un laboratori de restauració de fòssils, la sala de realitat virtual amb fòssils en 3D i gaudir d’audiovisuals que recreen els paisatges de fa 66 milions d’anys, quan el que avui són els Pirineus era una zona poblada per dinosaures.

Per a la visita guiada cal fer reserva prèvia a activitats@icp.cat o al 93 726 17 69.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article