Fitxa d'activitat

Catalunya celebrarà la Nit Europea de la Recerca el 27 i 28 de novembre

Data
27/11/2020 - 28/11/2020
Hora
00:00
Descripció

Aquest any Catalunya celebrarà la Nit Europea de la Recerca el 27 i 28 de novembre, amb un programa que combinarà activitats presencials i online, com ara xerrades, tallers, exposicions… amb l’objectiu d’apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida.

La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada pel consorci català format per la Universitat de Girona (UdG), entitat coordinadora, la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVIc-UCC), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

El lema principal de l’edició catalana és “Recerca pel canvi”, amb l’objectiu de mostrar com d’important és la recerca de les institucions catalanes per millorar el nostre dia a dia.

 

Més informació a:

Hashtag:

#NitRecerCat

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article