Fitxa d'activitat

ADN i desaparicions forçoses

Data
16/02/2015
Hora
09:30
Localització
Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona
Avinguda Diagonal, 684
08034 Barcelona
Descripció

Seminari “ADN i desaparicions forçoses” sobre nadons robats, persones desaparegudes i dret internacional a càrrec de diversos professionals experts en genètica, dret i economia internacional, organitzat per l’Observatori de Bioètica i Dret i la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona.

També es presentarà el llibre “Desapariciones forzadas de niños en Europa y Latinoamérica. Del convenio de la ONU a las búsquedas a través del ADN” a la tarda, coordinat per la professora Maria Casado i el magistrat Juan José López Ortega, presentat per la professora Ana Sánchez Urrutia, membre de l’OBD.

La genètica forense, la bioètica i els drets humans, els nens robats i l’ús de l’ADN per trobar persones desaparegudes són alguns dels continguts del programa del seminari «ADN i desaparicions forçoses», organitzat per l’Observatori de Bioètica i Dret (OBD) i la Càtedra UNESCO de Bioètica de la UB dilluns que ve, 16 de febrer, a l’Aula Magna de la Facultat de Dret (av. Diagonal, 684), dins el marc de la novena edició del Seminari Internacional sobre la Declaració Universal sobre Bioètica i Drets Humans de la Unesco.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article