Fitxa d'activitat

Voluntariat ambiental al Pla de l’Estany

Data
16/05/2015 - 30/05/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Activitats de voluntariat ambiental i del programa educatiu sobre la tortuga d’estany organitzades per Limnos, Associació de Defensa del Patrimoni Natural del Pla de l’Estany.

Inscripcions i informació a limnos@limnos.org (pendent d’ampliar informació)

Activitat organitzada per: Fundació Catalunya- La Pedrera, Limnos, Consorci de l’Estany. Amb la col·laboració de: CRT, Fundació Emys i Departament de Territori i Sostenibilitat. En el marc del projecte “Mans per la natura” (el programa d’activitats de voluntariat a la xarxa d’espais de la Fundació) “Tortuga d’Estany, 2ª fase” i LIFE Potamo Fauna.

  • Divendres 22 de maig, a les 21.30h. VII Nit d’amfibis a la tanca d’entrada de les llacunes de Can Morgat. Cal portar lot, i si es vol entrar a l’aigua, botes d’aigua. Escoltarem el cant dels amfibis i buscarem algun individu per a conèixer quines espècies habiten les llacunes de Can Morgat a Porqueres.
  • Dies 9 i 22 de maig. Inici dels anellaments d’ocells científics a la Puda. Anellament a la Puda. Activitat matinal al costat de la Font Pudosa. Si voleu assistir contacteu amb Limnos per horaris a través del mail.
  • 30 de maig a les 11h. Cens i seguiment de tortugues a l’Estany de Banyoles, a davant el Club Natació Banyoles. Finalització a les llacunes de Can Morgat. Es realitzarà un cens de tortugues a l’Estany i es farà un seguiment amb les tortugues marcades amb radioemissors. Organitza Limnos amb la col·laboració del Consorci de l’Estany. Més informació al web i facebook de Limnos.

Més informació

Imatge: Joan Valls / Flickr 
Comparteix l'article