Fitxa d'activitat

Aigua, educació i comunitat

Data
16/03/2019
Hora
10:00
Localització
Casa de l’Aigua
Carrer de Garbí, 2
Barcelona
Descripció

Des de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), juntament amb la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), la Fundació Vincles i la Casa de l’Aigua Trinitat Nova, s’han organitzat les últimes trobades del projecte Xarxa Aigua Educació i Comunitat.

Els dissabtes 16 i 23 de març tindran lloc les jornades, que anteriorment s’han celebrat a Lleida, Girona i Tarragona i que es faran, en aquesta ocasió, a La Casa de l’Aigua Trinitat Nova de Barcelona. L’objectiu és facilitar un espai de reflexió i intercanvi d’experiències entre persones, entitats i institucions que tenen propostes i programes educatius relacionats amb l’aigua.

La participació és gratuïta i oberta a tothom, però cal confirmar l’assistència a l’adreça:  coordinacio@aiguaieducacio.cat

Si sou una entitat, escola, entitat d’Educació Ambiental, equipament, associació, empresa, docent… podeu aportar la vostra experiència o participar en les diferents jornadesNomés us heu de posar en contacte amb l’organització a través del mateix correu electrònic que fareu servir per inscriure-us.

Aquesta activitat és reconeguda pel Departament d’Ensenyament com a hores homologades de formació.

Consulteu el programa de la quarta Jornada de la Xarxa Aigua Educació i Comunitat.

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article